کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

افشای تماس‌های محرمانه تل‌آویو و آنکارا برای بهبود روابط

رسانه‌های صهیونیستی از وجود تماس‌های محرمانه بین تل‌آویو و آنکارا به منظور بهبود روابط دوجانبه خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۸ - ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 01
کد خبر: ۶۸۸۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند که دولت «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه تماس‌های محرمانه‌ای با رژیم صهیونیستی برای بهبود روابط دوجانبه برقرار کرده است.

 

تنش بین روابط ترکیه و رژیم صهیونیستی از زمان حمله کماندوهای این رژیم به کشتی مرمره در ماه می ۲۰۱۰، آغاز شد و پس از حمله این رژیم به نوار غزه این تنش تشدید شد. ترکیه پس از تصمیم آمریکا برای انتقال سفارت این کشور به قدس اشغالی در ماه می ۲۰۱۸، سفیر رژیم صهیونیستی را از آنکارا اخراج کرد.

 

روزنامه صهیونیستی «یسرائیل هیوم» از تماس‌های محرمانه آنکارا و تل‌آویو برای بهبود روابط دوجانبه خبر داد و نوشت که این تماس‌ها به ابتکار ترکیه آغاز شده است.

این روزنامه به نقل از گزارش وبگاه «المانیتور» نوشت که «هاکان فیدان» رئیس دستگاه اطلاعات ترکیه گفت‌وگوهایی را با مسئولان اسرائیلی انجام داده است.

 

برخی منابع گفتند که فیدان تا‌کنون حداقل یک نشست با مسئولان اسرائیلی برگزار کرده است.

 

به نوشته روزنامه «رأی‌الیوم»، در این گزارش آمده است که آمریکا از مواضع «جو بایدن» رئیس‌جمهور منتخب آمریکا در قبال دولت اردوغان به ویژه در موضوع تحریم‌ها احساس نگرانی می‌کند.

 

یک منبع اطلاعاتی در این باره گفت: «محاسبات ترکیه این است که داشتن روابط حسنه با اسرائیل با وجود دولت بایدن، امتیازی برای آن‌ها خواهد بود»./فارس

 

ارسال نظر